kriptomonedhat


Tregtimi i kriptovalutave

Limit Prime ofron mundësinë e tregtimit me kriptovaluta të tilla si: Bitcoin, Ethereum, Ripple, etj. Kriptovalutat CFD sigurojnë të ardhura të konsiderueshme në afat të shkurtër dhe të gjatë.

Tregtari blen CFD në kriptovaluta dhe më pas i shet ato, duke përfituar nga ndryshimi (rritja) e çmimit të kriptovalutave.

Limit Prime Securities u ofron klientëve të saj tregtinë e kriptomonedhave CFD, përmes platformës së saj të gjeneruar të tregtisë MetaTrader 5, e cila është e disponueshme në PC, Mac OS, iOS, Android, Mobile dhe Smartphone.