Bashkpuno me një kompani te rregulluar investimesh

Bëhu IB

Mbështetje 24/7
Numer i madh zbritjesh 
Analist personal
Interfejs i thjeshtë i gjurmimit

Pse duhet të bëheni një partner i Limit Prime Securities?

  • Për cdo klient te konfirmuar ju do fitoni komisionin e caktuar ne baze te aktivitetit te tregtis të tij.

  • Ne ju ofrojmë një gamë të gjerë të tregut financiarë

  • Ndjeni ndryshimin duke punuar me një ndërmjetës transparent dhe të rregulluar

Si funksionon?

Marketing

Merrni parasysh mundësitë dhe sugjerimet që Limit Prime Securities ju ofron, dhe thjesht prezantoni Letrat me vlerë të Limit Prime Securities per njerëzit përreth jush.

Prezentimi

Prezantoni klientë të rinj në Limitin Prime Securities përmes një lidhjeje të thjeshtë referimi të krijuar për ju.

Realizoni Komisione

Sa herë që klienti bën tregti me Limitin Prime Securities ju do të realizoni një pagesë të komisionit.

Formulari per “Introducing Broker”


LLOGARI DEMO FALAS

Praktikoni pa rrezik me paratë virtuale
Urime. Aplikimi juaj ështe marrë
Gabim, provoni përseri. Aplikimi juaj nuk është marrë.