Ko smo mi?

Kratak uvod...

Limit Prime Securities je nastao 2017. godine sa željom da našim klijentima pružimo sigurno i pouzdano mjesto za trgovinu na nepredvidivom tržištu kapitala. Tokom godina smo se proširili i izrasli u renomiran i pouzdan brend u industriji.

Uz našu posebnu brigu o kupcima, interes klijenata je uvijek prioritet. Iz iskustva znamo da ako pružimo podršku i savjete naših pažljivo odabranih stručnjaka o temama kao što su trgovanje i ulaganje, naš uspjeh će uslijediti.

Misija

Naša misija je da pružamo izvanredne brokerske usluge koje pokreću nenadmašivo zadovoljstvo kupaca korišćenjem najsavremenijih metoda e-trgovanja i najboljeg stručnog tima za podršku koji je dostupan 24/5.

Vizija

Naša vizija je da budemo najbolji online broker sa najbržim izvršenjem transakcija uz vrhunsku tehnologiju i nagrade za trgovce svih nivoa iskustva.

Menadžment kompanije

Drazen Baletic

Dražen Baletić

Izvršni direktor

Osnovana prije šest godina, kompanija Limit Prime Securities teži da bude predvodnik kada je u pitanju berzanska trgovina i upravljanje finansijskim sredstvima širom Balkana. Od samog početka, naša posvećenost, da budemo na čelu inovacija u finansijskom sektoru, je bila nepokolebljiva. Naš fokus je na tome da trgovanje učinimo dostupnim, pristupačnim i efikasnim za sve.

Sa preko 70 zaposlenih, pružamo usluge klijentima iz raznih zemalja širom svijeta.

Naše osnovne vrijednosti uključuju profesionalizam, transparentnost i kredibilitet. Dajemo prioritet pristupačnosti, sa ciljem da budemo na usluzi kad god vam zatrebamo. Etos kompanije Limit Prime Securities nije samo posvećenost – već obećanje da ćemo redefinisati finansijski pejzaž i nadmašiti uobičajeno.

Srdačno,

Dražen Baletić

Izvršni direktor

Sanja Radunović

Sanja Radunović

Zamjenik izvršnog direktora

Borana Glogić

Borana Glogić

Direktor marketinga

Lidija Pejović

Lidija Pejović

Direktor ljudskih resursa

Miloš Bakić

Miloš Bakić

Direktor prodaje

Tamara Milačić

Tamara Milačić

Interni revizor

Prije nego odete, zakažite
besplatan razgovor sa našim agentom.

Postavite sva pitanja u vezi trejdinga i dobićete odgovore odmah.

Kontaktirajte nas putem WhatsApp-a!