Ko smo mi?

Kratak uvod...

Limit Prime Securities je nastao 2017. godine sa željom da našim klijentima pružimo sigurno i pouzdano mjesto za trgovinu na nepredvidivom tržištu kapitala. Tokom godina smo se proširili i izrasli u renomiran i pouzdan brend u industriji.

Uz našu posebnu brigu o kupcima, interes klijenata je uvijek prioritet. Iz iskustva znamo da ako pružimo podršku i savjete naših pažljivo odabranih stručnjaka o temama kao što su trgovanje i ulaganje, naš uspjeh će uslijediti.

Misija

Naša misija je da pružamo izvanredne brokerske usluge koje pokreću nenadmašivo zadovoljstvo kupaca korišćenjem najsavremenijih metoda e-trgovanja i najboljeg stručnog tima za podršku koji je dostupan 24/5.

Vizija

Naša vizija je da budemo najbolji online broker sa najbržim izvršenjem transakcija uz vrhunsku tehnologiju i nagrade za trgovce svih nivoa iskustva.

Menadžment kompanije

Igor Budisavljevic

Igor Budisavljević

Izvršni direktor

Limit Prime Securities je osnovan prije 5 godina sa poslovnim konceptom da bude vodeći i najinovativniji broker za finansijsko trgovanje i upravljanje imovinom na Balkanu. Od početka smo izgradili internacionalnu ekspertizu u oblasti finansija i trgovine hartijama od vrijednosti. Učinili smo trgovanje lakim, pristupačnim, efikasnim i dostupnim svima. Svake godine rastemo zajedno sa našim klijentima. Trenutno imamo više od 70 zaposlenih i klijente iz različitih zemalja i kontinenata. Nudimo profesionalne, transparentne i vrlo sigurne usluge, a prioritet su nam naši vjerni klijenti. Bitno nam je da uvijek možete da nas kontaktirate kada vam zatrebamo. Nastojimo da premašimo vaša očekivanja i uvijek „nadmašujemo procjene“.

Srdačno,

Igor Budisavljević

Izvršni direktor

Sanja Radunović

Sanja Radunović

Zamjenik izvršnog direktora

Velimir Anđušić

Velimir Anđušić

Direktor za investicione usluge

Borana Glogić

Borana Glogić

Direktor marketinga

Lidija Pejović

Lidija Pejović

Direktor ljudskih resursa

Miloš Bakić

Miloš Bakić

Direktor prodaje

Tamara Milačić

Tamara Milačić

Interni revizor

Prije nego odete, zakažite
besplatan razgovor sa našim agentom.

Postavite sva pitanja u vezi trejdinga i dobićete odgovore odmah.

Kontaktirajte nas putem WhatsApp-a!