Ko smo mi?

Kratak Uvod...

Limit Prime Securities je kreiran 2017. godine sa željom da našim klijentima pružimo sigurno i pouzdano mjesto za trgovinu na nepredvidivom tržištu kapitala. Tokom godina smo se proširili i izrasli u renomiran i pouzdan brend u industriji.

Uz našu posebnu brigu o kupcima, interes klijenata je uvijek prioritet. Iz iskustva znamo da ako pružimo podršku i savjete naših pažljivo odabranih stručnjaka o temama kao što su trgovanje i ulaganje, naš uspjeh će uslijediti.

Misija

Naša misija je da pružamo izvanredne brokerske usluge koje pokreću nenadmašivo zadovoljstvo kupaca korišćenjem najsavremenijih metoda e-trgovanja i najboljeg stručnog tima za podršku koji je dostupan 24/5.

Vizija

Naša vizija je da budemo najbolji online broker sa najbržim izvršenjem transakcija uz vrhunsku tehnologiju i nagrade za trgovce svih nivoa iskustva.

Riječ Izvršnog Direktora

Igor Budisavljevic

Limit Prime Securities je osnovan prije 4 godine sa poslovnim konceptom da bude vodeći i najinovativniji broker za finansijsko trgovanje i upravljanje imovinom na Balkanu. Od početka smo izgradili internacionalnu ekspertizu u oblasti finansija i trgovine hartijama od vrednosti. Učinili smo trgovanje lakim, pristupačnim, efikasnim i dostupnim svima. Svake godine rastemo zajedno sa našim klijentima. Trenutno imamo više od 70 zaposlenih i klijente iz različitih zemalja i kontinenata. Nudimo profesionalne, transparentne i vrlo sigurne usluge, a prioritet su nam naši vjerni klijenti. Bitno nam je da uvijek možete  da nas kontaktirate kada vam zatrebamo. Nastojimo da premašimo vaša očekivanja i uvijek „nadmašujemo procjene“.

Srdačno,

Igor Budisavljevic

Izvršni Direktor

Before you go, book a
free call with our agent

Ask all of your trading questions and get answers right away.