Ko smo mi?

Kratak Uvod...

Limit Prime je stvoren 2017. godine sa željom da našim klijentima donese sigurno i pouzdano mjesto za trgovanje na inače nepredvidljivom tržištu. Počeli smo kao mali tim i iako smo još uvijek mladi, od tada smo postali ugledan i pouzdan brend u industriji.
U Limit Prime-u interesi naših klijenata su uvijek na prvom mjestu. Iz iskustva znamo da će, ako dobro služimo našim klijentima, uslijediti i naš uspjeh.

Misija

Naša misija je da pružamo izvanredne brokerske usluge koje pokreću nenadmašivo zadovoljstvo kupaca korišćenjem najsavremenijih metoda e-trgovanja i najboljeg stručnog tima za podršku koji je dostupan 24/5.

Vizija

Naša vizija je da budemo najbolji online broker sa najbržim izvršenjem transakcija uz vrhunsku tehnologiju i nagrade za trgovce svih nivoa iskustva.

Riječ Izvršnog Direktora

Igor Budisavljevic

Limit Prime Securities je osnovan prije 4 godine sa poslovnim konceptom da bude vodeći i najinovativniji broker za finansijsko trgovanje i upravljanje imovinom na Balkanu. Od početka smo izgradili internacionalnu ekspertizu u oblasti finansija i trgovine hartijama od vrednosti. Učinili smo trgovanje lakim, pristupačnim, efikasnim i dostupnim svima. Svake godine rastemo zajedno sa našim klijentima. Trenutno imamo više od 70 zaposlenih i klijente iz različitih zemalja i kontinenata. Nudimo profesionalne, transparentne i vrlo sigurne usluge, a prioritet su nam naši vjerni klijenti. Bitno nam je da uvijek možete  da nas kontaktirate kada vam zatrebamo. Nastojimo da premašimo vaša očekivanja i uvijek „nadmašujemo procjene“.

Srdačno,

Igor Budisavljevic

Izvršni Direktor

Before you go, book a
free call with our agent

Ask all of your trading questions and get answers right away.