Kush jemi ne?

Hyrje e shkurtër...

Limit Prime Securities u krijua në vitin 2017 me dëshirën për t'u sjellë klientëve tanë një vend të sigurt dhe të besueshëm për të tregtuar në tregun e paparashikueshëm të kapitalit. Me kalimin e viteve ne jemi zgjeruar dhe jemi rritur në një markë me reputacion dhe të besueshëm në industri.

Me kujdesin tonë të veçantë ndaj klientit, interesi i klientëve është gjithmonë me prioritet. Ne e dimë nga përvoja se nëse ofrojmë mbështetje dhe këshilla nga ekspertët tanë të zgjedhur me kujdes për tema të tilla si tregtia dhe investimi, suksesi ynë do të pasojë.

Misioni

Misioni ynë është të ofrojmë shërbime të jashtëzakonshme brokerimi që nxisin kënaqësi të pashembullt të klientit duke përdorur metodat më të fundit të tregtisë elektronike më të fundit dhe një ekip mbështetës të ekspertëve, më të mirët në industri 24h/5 .

Vizioni

Vizioni ynë është të jemi ofruesi kryesor i tregtisë në internet me shpejtësinë më të mirë të ekzekutimit të kombinuar me teknologjinë më të lartë dhe shpërblimet për tregtarët e të gjitha niveleve të përvojës.

Drejtimi i Kompanisë

Igor Budisavljevic

Igor Budisavljević

CEO

Limit Prime Securities u themelua 5 vjet më parë me konceptin e biznesit për të qenë pretendenti kryesor dhe më inovativ në tregtinë financiare dhe menaxhimin e pasurive në rajonin e Ballkanit. Që kur kemi filluar, ne kemi krijuar dhe mbledhur ekspertizë ndërkombëtare në fushën e financave dhe tregtisë së letrave me vlerë. Ne e bëmë tregtinë të lehtë, të përballueshme, efikase dhe të arritshme për të gjithë. Çdo vit ne jemi rritur në mënyrë organike së bashku me klientët tanë. Në këtë moment, ne kemi më shumë se 70 punonjës dhe klientë nga vende dhe kontinente të ndryshme. Ne ofrojmë shërbime profesionale, transparente dhe shumë të besueshme, duke i dhënë përparësi disponueshmërisë për të qenë në shërbimin tuaj. Është e rëndësishme që ju gjithmonë të jeni në gjendje të na kontaktoni kur keni nevojë. Ne përpiqemi të tejkalojmë pritshmëritë tuaja dhe gjithmonë të jemi një hap përpara parashikimeve.

Sinqerisht,

Igor Budisavljeviç
CEO

Sanja Radunović

Sanja Radunović

Zv.CEO

Velimir Anđušić

Velimir Anđušić

Drejtor i Shërbimeve të Investimeve

Borana Glogić

Borana Glogić

Drejtor Marketingu

Lidija Pejović

Lidija Pejović

Drejtor i Burimeve Njerëzore

Miloš Bakić

Miloš Bakić

Drejtor i Shitjeve

Tamara Milačić

Tamara Milačić

Auditor i Brendshëm

Përpara se të largoheni,
rezervoni një takim telefonik me agjentin tonë.

Pyesni për të gjitha paqartësitë tuaja në lidhje me tregtinë dhe merrni përgjigje në kohë reale.

Dërgo mesazh nëpërmjet WhatsApp!