Pushimet e Tregut

Pushimet e Tregut

Disa festa ndikojnë në treg, në orët e tregtimit dhe disponueshmërinë e tyre. Sigurohuni që të përditësoheni me informacion, duke kontrolluar listën më poshtë.

Dita e Pavaresise 01.07.2024

Lexo Më Shumë

Juneteenth Day – disponueshmeria e tregut 17.06.2024

Lexo Më Shumë

Disponueshmëria e tregtimit për Ditën Ndërkombëtare të Punës 30.04.2024

Lexo Më Shumë

Vendim për disponueshmërinë e produkteve për festat e Pashkëve 25.03.2024

Lexo Më Shumë

Njoftim Dita e Presidentit 12.02.2024

Lexo Më Shumë

Dita e Martin Luther King 09.01.2024

Lexo Më Shumë

Disponueshmëria e tregtimit për festat e Vitit të Ri 26.12.2023

Lexo Më Shumë

Disponueshmëria e tregtimit të Boxing Day dhe Bank Holiday 21.12.2023

Lexo Më Shumë

Disponueshmëria e tregtimit të Krishtlindjeve 20.12.2023

Lexo Më Shumë

Dita e Falenderimeve 20.11.2023

Lexo Më Shumë

Disponueshmëria e tregut në DITEN E PUNES 31.08.2023

Lexo Më Shumë

Dita e Pavaresise 03.07.2023

Lexo Më Shumë

Juneteenth Day – disponueshmeria tregtare 16.06.2023

Lexo Më Shumë

Disponueshmëria e tregut në DITEN E PUNES 27.04.2023

Lexo Më Shumë

Vendim për disponueshmërinë e produkteve për festat e Pashkëve 07.04.2023

Lexo Më Shumë

Dita e Presidentëve 17.02.2023

Lexo Më Shumë

Dita e Martin Luter King 24.11.2022

Lexo Më Shumë

Njofitm për Ditën e Falenderimeve 24.11.2022

Lexo Më Shumë

Diten e punes 05.09.2022

Lexo Më Shumë

Pushimit Veror Bankar 26.08.2022

Lexo Më Shumë

Dita e Pavaresise 04.07.2022

Lexo Më Shumë

Festa Juneteenth - Disponueshmëria e tregut 20.06.2022

Lexo Më Shumë

Disponueshmëria e tregtimit për Ditën e Përkujtimit 30.05.2022

Lexo Më Shumë

Disponueshmëria e tregtimit për festat e Pashkëve 14.04.2022

Lexo Më Shumë

Disponueshmëria e tregtimit ditën së Presidentit 21.02.2022

Lexo Më Shumë

Disponueshmëria e tregtimit ditën e Martin Luther King 17.01.2021

Lexo Më Shumë

Disponueshmëria e tregtimit të viteve të reja 31.12.2021

Lexo Më Shumë

Disponueshmëria e tregtimit në ditën e dhuratës 25.12.2021

Lexo Më Shumë

Disponueshmëria e tregtimit të Krishtlindjeve 24.12.2021

Lexo Më Shumë

Njofitm për Ditën e Falenderimeve 25.11.2021

Lexo Më Shumë

Njoftim mbi Ditën e Punës 06.09.2021

Lexo Më Shumë

Ditës së Pavarësisë  02.07.2021

Lexo Më Shumë

Spring Bank Holiday 28.05.2021

Lexo Më Shumë

Njoftim mbi ditën e Martin Luther King 18.01.2021

Lexo Më Shumë

Njoftim për Krishtlindjet dhe Vitin e Ri 23.12.2020

Lexo Më Shumë

Njofitm për Ditën e Falenderimeve 25.11.2020

Lexo Më Shumë

Njoftim mbi Ditën e Punës 02.09.2020

Lexo Më Shumë

Njoftim mbi Ditën e Verës 29.08.2020

Lexo Më Shumë

Përpara se të largoheni,
rezervoni një takim telefonik me agjentin tonë.

Pyesni për të gjitha paqartësitë tuaja në lidhje me tregtinë dhe merrni përgjigje në kohë reale.

Dërgo mesazh nëpërmjet WhatsApp!