CFD Kontrata e së ardhmes

CFD Kontrata e së ardhmes

Të gjitha kontratat e Future kanë data të maturimit. Për të lejuar klientët tanë të tregtojnë pa ndërprerje, Limit Prime Securities hap kontratën e re të së ardhmes (Future) 7 ditë përpara skadimit të asaj ekzistuese (Ju lutemi, kini parasysh se kjo periudhë nuk është e garantuar dhe mund të ndryshojë). Në atë periudhë ju thjesht mund të mbyllni tregtitë tuaja të hapura, por nuk mund të hapni tregti të reja me të ardhme ekzistuese. Në atë periudhë mund të vazhdoni të tregtoni me kontrata të reja të së ardhmes.

Lista e CFD Futures dhe datat e skadencës:

InstrumentiKontrata aktüele e tregtuarData e mbylljesData e skadimitKontrata e ardhshme e tregtimit
Gaz NatyrorQer 2023 (Nat.Gas_M23)

18/05/2023

25/05/2023Kor 2023 (Nat.Gas_N23)
PambukKor 2023 (CT_N23)18/06/202325/06/2023Tet 2023 (CT_V23)
KafeKor 2023 (KC_N23)14/06/202321/06/2023Sht 2023 (KC_U23)
SheqerKor 2023 (SB_N23)25/06/202302/07/2023Tet 2023 (SB_V23)
KakaoKor 2023 (CC_N23)20/06/202325/06/2023Sht 2023 (CC_U23)
Lëng
portokalli
Kor 2023 (OJ_N23)25/06/202302/07/2023Sht 2023 (OJ_U23)
SojëKor 2023 (ZS_N23)22/06/202329/06/2023Gus 2023 (ZS_Q23)
GrurëKor 2023 (ZW_N23)22/06/202329/06/2023Sht 2023 (ZW_U23)
MisërKor 2023 (ZC_N23)22/06/202329/06/2023Sht 2023 (ZC_U23)
BakërKor 2023 (Copper_N23)

22/06/2023

29/06/2023Sht 2023 (Copper_U23)

Lista e Kontrata e së ardhmes

Lexo Më Shumë

Përpara se të largoheni,
rezervoni një takim telefonik me agjentin tonë.

Pyesni për të gjitha paqartësitë tuaja në lidhje me tregtinë dhe merrni përgjigje në kohë reale.

Dërgo mesazh nëpërmjet WhatsApp!