AKSIONET

Global Team
Mbi 130+ stoqe
Global Team
Spread të ulët
Global Team
Leva 1:20
Global Team
Suport i plotë

Tregtimi i aksioneve CFD

Limit Prime Securities mundëson tregtim me aksionet e kompanive të mëdha ndërkombëtare përmes CFD. CFD-të mbi çmimet e aksioneve lejojnë një të ardhur të konsiderueshme si në planin afatshkurtër ashtu edhe në atë afatgjatë.

Për më tepër, aksionet CFD ju lejojnë klientëve të krijojnë një portofol efektiv investimesh të kompanive të ndryshme, që paraqesin kompanitë udhëheqëse globalë në industritë e tyre.
Një tregtar blen CFD në aksione dhe më pas i shet ato, duke përfituar nga ndryshimi i çmimeve të aksioneve të kompanisë (rritja). Gjithashtu, ekziston një mundësi për të hapur një pozicion të shkurtër (porosinë e shitjes) duke përdorur CFD në aksione, gjë që lejon një tregtar të përfitojë nga një rënie në aksionet e ndonjë kompanie.
Klientët kanë mundësi të përdorin levën (“leverage”). Kërkesat për marzhë të ulët lejojnë zgjerimin e pozicioneve deri në 100 herë më shumë se vlera e fondeve të depozituara.
Limit Prime Securities u siguron klientëve të saj tregtimin e aksioneve CFD, përmes platformës së saj të gjeneruar tregtare MetaTrader 5, e cila është në dispozicion në PC, Mac OS, iOS, Android, Mobile dhe Smartphone.

Shikoni shembullin në video:

 

AKSIONET

Fillo Tregto

Lista e Stoqeve

Lexo Më Shumë

Përpara se të largoheni,
rezervoni një takim telefonik me agjentin tonë.

Pyesni për të gjitha paqartësitë tuaja në lidhje me tregtinë dhe merrni përgjigje në kohë reale.

Dërgo mesazh nëpërmjet WhatsApp!