Akademia

Tregti e Avancuar

Çfarë është Konvergjenca/Divergjenca mesatare lëvizëse (MACD)? Edhe në rrethana ideale, të mësuarit për të tregtuar në drejtimin e duhur të lëvizjeve të tregut mund të jetë sfidues, por bëhet shumë më e paparashikueshme kur një tregtar nuk është i in...

Lexo Më Shumë
Konvergjenca/Divergjenca mesatare në lëvizje - MACD
Strategjia e Menaxhimit të Riskut

Kur një tregtar merr një vendim investimi, ai ekspozohet ndaj një sërë rreziqesh financiare. Sasia e rreziqeve të tilla varet nga shumë...

Lexo Më Shumë
Çfarë është mbrojtja (hedge)?

HyrjeHedge në termat tregtarë është një masë e marrë për të zvogëluar rrezikun e lëvizjeve të paqëndrueshme të çmimeve në një aset. Hed...

Lexo Më Shumë
Si të njohim një ndryshim të trendit?

"Si mund ta njoh një ndryshim të trendit?" është një nga pyetjet më të zakonshme që marrim nga klientët tanë me përvojë.Përmbysjet e tr...

Lexo Më Shumë
Oshilatori Stokastik si tregues tregtar

Çfarë është një oshilator stokastik?Analisti teknik George C. Lane krijoi Oshilatori Stokastik në vitet 1950. Është një tregues i momen...

Lexo Më Shumë
Si të tregtoni një short squeeze?

Kur çmimi i një aksioni rritet shpejt, shitësit short  duhet të dalin nga pozicionet e tyre sa më shpejt të jetë e mundur ose përndrysh...

Lexo Më Shumë
Cilat janë numrat e Fibonacci dhe si t'i përdorim ato për analizën e tregut?

Çmimet e tregut luhaten ndjeshëm në baza ditore, dhe nganjëherë edhe në orë. Këto luhatje shpesh krijojnë prirje ku çmimi shkon lart os...

Lexo Më Shumë
Si të tregtoni me strategjinë e Peshkimit të Poshtëm?

Ka shumë strategji që përdorin tregtarët për të përfituar nga tregjet. Ndoshta më e famshmja është strategjia e peshkimit në pjesën e p...

Lexo Më Shumë

Përpara se të largoheni,
rezervoni një takim telefonik me agjentin tonë.

Pyesni për të gjitha paqartësitë tuaja në lidhje me tregtinë dhe merrni përgjigje në kohë reale.

Dërgo mesazh nëpërmjet WhatsApp!