Akademia

Për Fillestarët

Monedha elektronike është para e paprekshme që ekziston në llogarinë tuaj bankare dhe mund të përdoret për pagesa të ndryshme. Në thelb, është një alternativë elektronike ndaj parave të gatshme. Kriptovaluta është një monedhë dixhitale e decentralizu...

Lexo Më Shumë
Monedha elektronike VS. Kriptovaluta
Me cilat kriptovaluta duhet të tregtoj?

Ka mbi 5,000 kriptovaluta ekzistuese në botë sot, të gjitha me projektet dhe qëllimet e tyre. Nëse krijimi i kriptos vazhdon me këtë ri...

Lexo Më Shumë
Si të tregtoni kriptovalutat?

Kriptovalutat po fitojnë gjithnjë e më shumë terren dhe nuk ka gjasa të ndalen së shpejti. Shumë kompani po i shtojnë ato si mënyra pag...

Lexo Më Shumë
Si të tregtoni CFD-të?

"Kontrata për Diferencën" (CFD) përfaqëson një instrument të veçantë financiar që rrjedh nga një aset, i cili i jep tregtarit një mundë...

Lexo Më Shumë
Cilat janë tregjet bearish dhe bullish?

Investitorët në tregun e aksioneve, si dhe ata në tregun e këmbimit valutor, zakonisht përdorin terma si: bear, bull, bearish dhe bulli...

Lexo Më Shumë
Çfarë është Stop-Loss order ose urdhri i ndalimit të humbjes?

Para se të hapni një pozicion, ju, si tregtar i ri, duhet të mësoni cilat janë komandat që do tëju vijnë më shumë në ndihmë.Një urdhër...

Lexo Më Shumë
Çfarë është leva financiare në tregti?

Leva është një mekanizëm tregtar që investitorët mund të përdorin për të rritur ekspozimin e tyre në treg duke i lejuar ata të paguajnë...

Lexo Më Shumë
Çfarë është spread?

Një spread mund të ketë disa kuptime në financë. Sidoqoftë, të gjitha i referohen ndryshimit midis dy çmimeve, normave ose rendimenteve...

Lexo Më Shumë
Çfarë është pip?

Tregtarët përdorin pips në llogaritjet e ndryshme gjatë gjithë procesit të tyre të tregtimit. Ata zakonisht përdorin pips kur duan të l...

Lexo Më Shumë
Çfarë është FOREX?

Shkëmbimi valutor ose thjesht Forex ose FX është proçesi i ndryshimit të një monedhe në një tjetër, me shumë operacione të përditshme q...

Lexo Më Shumë

Përpara se të largoheni,
rezervoni një takim telefonik me agjentin tonë.

Pyesni për të gjitha paqartësitë tuaja në lidhje me tregtinë dhe merrni përgjigje në kohë reale.

Dërgo mesazh nëpërmjet WhatsApp!