Webinar

Webinar

Për shkak të interesit të madh mbi librat tanë edukues, ne kemi vendosur të fillojmë me Webinarët, të cilët mbahen LIVE nga ekspertë të Limit Prime.

Webinarët e mëposhtëm janë të destinuara për ata që sapo kanë filluar të tregtojnë ose dëshirojnë të fillojnë dhe duan të mësojnë konceptet bazë të tregtimit në bursën botërore, cilat produkte mund të tregtojnë dhe në çfarë mënyre, por edhe të zotërojnë një nga platformat më të njohura të tregtimit - MetaTrader 5.

Përveç kësaj, gjatë Webinarit ju mund të bëni të gjitha pyetjet dhe të shprehni çdo paqartësi që keni e për të marrë një përgjigje të menjëhershme nga eksperti ynë.

Webinarët tanë janë plotësisht FALAS për të gjithë pjesëmarrësit, dhe për të marrë pjesë në ndonjërin prej tyre, ju duhet vetëm të regjistroheni paraprakisht. Ne kemi caktuar disa data nga të cilat ju mund të zgjidhni atë që ju përshtatet më shumë.

Regjistrohu për webinarin tonë sot, thjeshtë dhe shpejtë!

Janar


Data: 18.01.2024
Ora: 16:30 - 17:30
Experti: Agjenti i suportit teknik

Përpara se të largoheni,
rezervoni një takim telefonik me agjentin tonë.

Pyesni për të gjitha paqartësitë tuaja në lidhje me tregtinë dhe merrni përgjigje në kohë reale.

Dërgo mesazh nëpërmjet WhatsApp!