Njoftime

Njoftime

Mos humbisni asnjë njoftim të rëndësishëm tregtar. Kontrolloni më poshtë njoftimet më të fundit nga kompania.

Njoftimi mbi WebTrader 28.05.2024

Lexo Më Shumë

Disponueshmëria e tregtimit të Ditës së Përkujtimit të SHBA dhe Bank Holiday në Mbretërinë e Bashkuar 24.05.2024

Lexo Më Shumë

Njoftim 29.04.2024

Lexo Më Shumë

Njoftim për ndryshimin e orarit të tregtimit 25.03.2024

Lexo Më Shumë

Njoftim mbi ndryshimin e orarit të tregtisë 04.03.2024

Lexo Më Shumë

Njoftim për punë gjatë pushimeve 28.12.2023

Lexo Më Shumë

Shpjegim mbi tarifimin e llogarive jo-aktive 22.12.2023

Lexo Më Shumë

Njoftim për përcaktimin e pozicionit minimal 29.11.2023

Lexo Më Shumë

Njoftimi i ndryshimit të tarifës së shkëmbimit 29.11.2023

Lexo Më Shumë

Njoftim 07.11.2023

Lexo Më Shumë

Njoftim mbi American Daylight Savings Time 03.11.2023

Lexo Më Shumë

Njoftim për ndryshimin e orarit të tregtimit 26.10.2023

Lexo Më Shumë

Njoftim 11.10.2023

Lexo Më Shumë

Bank Holiday Vere 28.08.2023

Lexo Më Shumë

Njoftim mbi ndryshimet e SWAP-it 16.08.2023

Lexo Më Shumë

Njoftim i rëndësishëm për tregtimin e naftës 17.07.2023

Lexo Më Shumë

Njoftim i rëndësishëm për pozicionet e hapura me simbole spoti 30.06.2023

Lexo Më Shumë

Njoftim i rëndësishëm për tregtimin e gazit natyror 26.06.2023

Lexo Më Shumë

Njoftim i rëndësishëm mbi tregtinë me Gazin Natyror 21.06.2023

Lexo Më Shumë

Njoftim i rëndësishëm për tregtimin e naftës 15.06.2023

Lexo Më Shumë

Lajmërim për BONUSIN e ditëlindjes së LIMIT PRIME 01.06.2023

Lexo Më Shumë

Njoftim i rëndësishëm për tregtimin e naftës dhe indekseve 29.05.2023

Lexo Më Shumë

Disponueshmëria e tregut në UK Bank Holiday dhe Memorial Day 25.05.2023

Lexo Më Shumë

Njoftim i rëndësishëm për tregtimin e naftës dhe indekseve 18.05.2023

Lexo Më Shumë

Njoftim për gazin natyror 16.05.2023

Lexo Më Shumë

Vendimi për bonusin e pranverës 11.05.2023

Lexo Më Shumë

Njoftim për CronosGroup dhe Canopy Growth 08.05.2023

Lexo Më Shumë

Në dispozicion për tregtim në Ditën e Kurorëzimit të Mbretit Charles III 03.05.2023

Lexo Më Shumë

Njoftim i rëndësishëm për tregtimin dhe indekset e naftës 28.04.2023

Lexo Më Shumë

Njoftim për ndryshimin e orëve të tregtimit 23.03.2023

Lexo Më Shumë

Njoftim për Gazin Natyror 22.03.2023

Lexo Më Shumë

Lajmërim i ndryshimit të orëve të tregtisë 13.03.2023

Lexo Më Shumë

Disponueshmëria e terminalit MetaTrader 5 Mobile iOS në Apple App Store 07.03.2023

Lexo Më Shumë

Njoftim për Bonus Mirëseardhjeje Mars 06.03.2023

Lexo Më Shumë

Njoftim për ndryshime në produktin Gaz Natyror 24.02.2023

Lexo Më Shumë

Lajmërim për produkt të ri 17.02.2023

Lexo Më Shumë

Njoftim për Vitin e Ri 30.12.2022

Lexo Më Shumë

Orari i tregtimit për Krishtlindjet dhe Ditën e Paketimeve 21.12.2022

Lexo Më Shumë

Njoftimi i bonusit të Vitit të Ri 15.12.2022

Lexo Më Shumë

Zgjatja e vlefshmërisë së bonusit 15.12.2022

Lexo Më Shumë

Lajmërim i rëndësishëm për tregtinë me Gazin natyror 15.12.2022

Lexo Më Shumë

Njoftim për aksionet e Twitter 03.11.2022

Lexo Më Shumë

Njoftimi për disponueshmërinë e gazit natyror 27.09.2022

Lexo Më Shumë

Padisponueshmëria e produktit për shkak të vdekjes së Mbretëreshës Elizabeth II  

Lexo Më Shumë

Njoftimi i padisponueshmërisë së produktit 06.09.2022

Lexo Më Shumë

Njoftimi referoni një mik 01.08.2022

Lexo Më Shumë

Njoftimi i bonusit të mirëseardhjes së verës 21.07.2022

Lexo Më Shumë

Njoftimi për ndryshimin e madhësisë së kontratës  

Lexo Më Shumë

Vendim për BONUS për festat e Pashkëve 12.04.2022

Lexo Më Shumë

Njoftim për kohën e kursimit në SHBA 14.03.2022

Lexo Më Shumë

Vendim për përcaktimin e grupeve të tregtimit të kontratave rreth dallimeve në platformën MT5 10.03.2022

Lexo Më Shumë

Njoftimi për ndryshimin e levës së naftës së papërpunuar 08.03.2022

Lexo Më Shumë

Vendim për përcaktimin e grupeve 01.03.2022

Lexo Më Shumë

Njoftimi i bonusit të depozitës së parë 28.02.2022

Lexo Më Shumë

Njoftim për ndryshimin e përhapjes së vajit 28.02.2022

Lexo Më Shumë

Informacion bonus për promovimin e ditës së Shën Valentinit 14. - 28.02.2022 12.02.2022

Lexo Më Shumë

Njoftimi për zgjerimin e ofertës së kriptomonedhës 11.02.2022

Lexo Më Shumë

Ndryshimet e levës 09.02.2022

Lexo Më Shumë

Ndryshimi i kursit të këmbimit 08.02.2022

Lexo Më Shumë

Njoftimi i bonusit të referimit të miqve 07.02.2022

Lexo Më Shumë

Bonusi për klientët e rinj 16.12 - 31.12.2021 15.12.2021

Lexo Më Shumë

Njoftim për kohën e dimrit në SHBA 08.11.2021

Lexo Më Shumë

Njoftimi për kohën e dimrit 01.11.2021

Lexo Më Shumë

DAX Expansion Announcement 21.09.2021

Lexo Më Shumë

Trading Sessions change Announcement 02.07.2021

Lexo Më Shumë

Ndryshimi i kursit të këmbimit 18.06.2021

Lexo Më Shumë

Ndryshimi i kursit të këmbimit 12.01.2021

Lexo Më Shumë

Ndryshimet e levës, swapit- kriptovalutat 30.12.2020

Lexo Më Shumë

Njoftim për përqindjen Swap 16.12.2020

Lexo Më Shumë

Njoftim për përqindjen Swap-it 14.10.2020

Lexo Më Shumë

Përpara se të largoheni,
rezervoni një takim telefonik me agjentin tonë.

Pyesni për të gjitha paqartësitë tuaja në lidhje me tregtinë dhe merrni përgjigje në kohë reale.

Dërgo mesazh nëpërmjet WhatsApp!