BËHU I MENÇUR, INVESTO
ME NJË BROKER TË BESUAR

Bashkohu me komunitetin tregtar të Limit Prime.
Qëndro përkrah fituesve.

Hap Llogari Reale
Ose Provo Llogarinë Demo

Çfarë mund të tregtoni

CFD Palë valutore

CFD Palë valutore

40+ palë valutore
Lexo Më Shumë
CFD Mallrat

CFD Mallrat

nafta, ari, argjendi
Lexo Më Shumë
CFD Indekset

CFD Indekset

Të gjitha indekset globale
Lexo Më Shumë
CFD Aksionet

CFD Aksionet

Gama e gjerë e aksioneve
Lexo Më Shumë

Ju kujdesuni Për Tregtitë Tuaja, Ne kujdesemi për Ju.

Tregtoni me një kompani të rregulluar investimesh

Limit Prime Securities është e rregulluar në përputhje me rregulloren MIFID II, ESMA, e licensuar dhe e kontrolluar nga Autoriteti i Tregut të Kapitalit i Malit të Zi.

Mos humbisni më shumë para se depozita juaj

Ne ofrojmë mbrojtje të bilancit negativ dhe në asnjë rast ju nuk mund të humbni më shumë sesa shuma e fondeve të depozituara në llogarinë tuaj të tregtisë me ne.

Tregtoni ku të doni, kur të doni

Ne ofrojmë tregti kudo, në çdo kohë, me kompjuter, iPhone dhe pajisje Android.

Llogari bankare të ndara

Fondet e klientit të marra në llogaritë bankare të Limit Prime Securities janë të ndara nga fondet e përdorura nga kompania.

Tregto me Ne në 3 Hapa të Thjeshtë

Regjistrohu

Hapni llogari reale

1

Depozito

Shtoni fonde në llogarinë tuaj tregtare

2

Fillo Tregto

Shkarkoni MT5

3

Tregtoni me

0 commission fee

PRANOJMË

Bank Transfer
Master Card
Skrill
Neteller
Visa
American Express

A dëshironi të dini më shumë mbi tregtinë në bursë?

Zbuloni konceptet themelore duke vizituar Akademinë Limit Prime.
Filloni nga këtu

Avanconi aftësitë tuaja tregtuese

Shkarkoni platformën fituese të shumë çmimeve ndërkombëtare MetaTrader 5 dhe filloni të tregtoni tani.

Përpara se të largoheni,
rezervoni një takim telefonik me agjentin tonë.

Pyesni për të gjitha paqartësitë tuaja në lidhje me tregtinë dhe merrni përgjigje në kohë reale.

Dërgo mesazh nëpërmjet WhatsApp!