Tutorials Cover
Academy Logo

Mësoni si të filloni tregtimin, por gjithashtu siguroni dhe rrisni fondet tuaja me Limit Prime Academy.
Zbuloni gjithçka që ju nevojitet për të tregtuar me sukses në tregun botëror të aksioneve.
Vëreni rrugën tuaj për të klikuar në Vas!

Tutoriale

Instalimi dhe përdorimi i MT5 për Android

.

Çfarë është Leverage?

Në këtë video, Stefan do të shpjegojë se çfarë është Leverage dhe si funksionon.

Çfarë është Stop-Loss?

Në këtë video, Stefan do të shpjegojë se çfarë është Stop-loss, si mund t'ju sjellë përfitime dhe cilat janë përfitimet e përdorimit të këtij opsioni.

Çfarë është një spread?

Në këtë video, Stefan do të shpjegojë se çfarë është një spread dhe pse është e rëndësishme që çdo tregtar të dijë se si ndikon në çmimet e tregtimit.

Çfarë është një pip?

Në këtë video, Stefan do të shpjegojë se çfarë është PIP dhe pse është e rëndësishme që çdo tregtar të dijë se si llogaritet.

Si të hapni një llogari demo?

Në këtë video, Stefan do t'ju tregojë se si të hapni një llogari DEMO dhe të provoni dorën tuaj në tregtimin në bursën botërore - pa rrezik!

Si të hapni një llogari të vërtetë?

Në këtë video, Stefan do t'ju tregojë se si të bëni hapin e parë dhe të filloni tregtimin në tregun botëror duke hapur një llogari reale.

Academy Icon

Regjistrohuni në kanalin tonë

Limit Prime Academy

Subscribe

Përpara se të largoheni,
rezervoni një takim telefonik me agjentin tonë.

Pyesni për të gjitha paqartësitë tuaja në lidhje me tregtinë dhe merrni përgjigje në kohë reale.

Dërgo mesazh nëpërmjet WhatsApp!