Një nga platformat më të njohura tregtare në të gjithë botën

Shkarko nga:

Në dispozicion për pajisjet celulare

Metatrader 5 është një version i përmirësuar dhe i azhuruar i platformave të tjera për tregtim. MT5 ofron një përvojë të shkëlqyeshme tregtuese, me shërbimet e saja të reja dhe të avansuara. Në emër të komapanisë Limit Prime, ne jemi krenarë t’ju prezantojmë klientëve tanë MT5.

Tregtimi i suksesshëm në tregun financiar fillon me një platformë të rehatshme dhe multifunksionale tregtare. Metatrader 5 është zgjidhja më e mirë për tregtarin modern.

Pse MetaTrader 5?

Tregto me platformën më të fuqishme në botë 

Hapni një llogari për të tregtuar me mundësit e fitesës më konkurruese në platformën më të fuqishme dhe të përparuar në botë.

Akses i lehtë

Aksesi në platformë permes PC, iOS ose telefonat dhe tabletët Android, si dhe direkt në internet. 

Aftesitë analitike

Shfaqje e kornizave të shumta kohore, objekteve analitike dhe treguesve teknikë në grafikët fleksibël dhe ndërveprues

Këshilltarët ekspertë MetaTrader 5

Programet që mundësojnë tregtimin algoritmik dhe të automatizuar për të arritur rezultatet më të larta.

MetaTrader 5 iOS

MetaTrader 5 ju lejon të shkarkoni dhe tregtoni në iPhone dhe iPad. MT5 ka zhvilluar veçori të tregtimit për sistemin iOS. Tregtimi me një klik është aktivizuar për sistemin iOS. Për më tepër, investitorët mund të ndjekin tregun dhe tregtinë në kohën më të shpejtë.

MetaTrader 5 Android

Platforma Metatrader 5 është e adaptuar për pajisjet e bazuara në Android. Ajo ofron një përvojë mbresëlënëse tregtare me karakteristikat e saj të zhvilluara dhe tërheqëse.

Filloni tregtimin MetaTrader 5

Hapni llogarinë tuaj të tregtimit dhe filloni tregtimin me shumen prej vetem 100 dollarësh. Bashkohuni tani dhe shijoni përfitimet e tregtimit me një kompani të rregulluar investimesh.

Si te instaloni MetaTrader5

  • Shkarkoni MetaTrader5 nëpërmjet linkut të dhënë 

  • Hapeni skedarin(file) e shkarkuar

  • Pasi të shihni dritaren e hyrjes, përdorni te dhenat kredenciale për t'u kyçur 

  • Jeni gati për te filluar!

LLOGARI DEMO FALAS

Praktikoni pa rrezik me paratë virtuale
Urime. Aplikimi juaj ështe marrë
Gabim, provoni përseri. Aplikimi juaj nuk është marrë.