Karriera

Njerëzit tanë Janë Investimi ynë më i Madh

global-team
Skuadër Ndërkombëtare
contemporary
Ambjent Bashkëkohor
grow
Edukim i Vazhdueshëm
reward
Mundësi Karriere

Pozicione Vakante

Ekipi ynë përbëhet nga profesionistë të aftë dhe me përvojë të gjërë ndërkombëtare në fushën e financave, investimeve bankare, inxhinierisë financiare, matematikës dhe informatikës. Bashkëpunimi ynë me ekspertë nga e gjithë bota si dhe kompani të shumta investimesh, në formën e këshillave dhe rekomandimeve, riafirmojnë angazhimin dhe devotshmërinë tonë në ofrimin e zgjidhjeve me cilësi të lartë për klientët tanë.

Perfaqesues shitjesh

Podgorica
Apply Now

Perfaqesues Shitjesh

Podgorica
Apply Now

Specialist i mbështetjes së klientit

Podgorica
Apply Now

Plotësoni formularin e mëposhtëm dhe aplikoni tani

Përpara se të largoheni,
rezervoni një takim telefonik me agjentin tonë.

Pyesni për të gjitha paqartësitë tuaja në lidhje me tregtinë dhe merrni përgjigje në kohë reale.

Dërgo mesazh nëpërmjet WhatsApp!