Podcast Cover
Academy Logo

Në podkastin tonë, Stefan dhe Nemanja flasin për ngjarjet më aktuale dhe më interesante në tregun global. Përmes bisedës, ata do të ndajnë njohuritë dhe përvojën e tyre me ju dhe do të afrohen me atë se si duket tregtia në tregun financiar.
E ardhmja juaj tregtare është vetëm disa klikime larg jush!

Podcasts

Strategjitë Forex

Në episodin e tretë të podcast-it tonë, mësoni më shumë rreth stileve të tregtimit nga Stefan dhe Nemanja dhe çfarë ndikon gjithçka në formimin e çmimeve të tregut.

Kriptovalutat

Në episodin e dytë të podcast-it të Limit Prime Academy, mësoni më shumë për kriptovalutat e Stefan dhe Nemanja.

Çfarë është Forex?

Në episodin e parë të podcast-it të Limit Prime Academy, mësoni më shumë se çfarë është Forex nga përvoja e Stefan dhe Nemanja.

Academy Icon

Regjistrohuni në kanalin tonë

Limit Prime Academy

Subscribe

Përpara se të largoheni,
rezervoni një takim telefonik me agjentin tonë.

Pyesni për të gjitha paqartësitë tuaja në lidhje me tregtinë dhe merrni përgjigje në kohë reale.

Dërgo mesazh nëpërmjet WhatsApp!