Akademia

Tregtarë me Eksperiencë

Më herët kemi shpjeguar dy nga strategjitë më popullore të tregtimit që ju rekomandojmë. Këtu, ne do të vazhdojmë dhe do të shkruajmë për dy të tjerat.Tregtimi i kundërtTregtimi i kundërt, përmbysja, tregtimi i trendit ose tregtia me tërheqje janë të...

Lexo Më Shumë
Strategjitë e tregtisë ditore (Pjesa 2)
Strategjitë ditore të tregtisë (Pjesa 1)

Pasi keni kuptuar që stili juaj i tregtimit është "Tregtimi ditor", tani mund të mendoni për një strategji rreth tij dhe si ta bëni atë...

Lexo Më Shumë
Analiza themelore vs analizës teknike

Analiza themelore dhe teknike janë dy nga format më të zakonshme të analizës kur bëhet fjalë për tregtimin. Edhe pse do të takoni inves...

Lexo Më Shumë
A është mirë të tregtoj me levë financiare?

Leva në tregtinë online është përdorimi i parave të huazuara (një levë) për të rritur një fitim neto.Kur një investitor vendos të përdo...

Lexo Më Shumë
Çfarë janë diagramat e qirinjve japonezë (japanese candlesticks)?

Çfarë është një grafik qirinjsh japonezë?Grafikët e qirinjve japonezë u zhvilluan në Japoni në vitet 1700 dhe ishin ndër tabelat e para...

Lexo Më Shumë
Cilat janë nivelet e Mbështetjes dhe Rezistencës?

Nivelet e mbështetjes dhe rezistencës janë ndër aspektet më të rëndësishme të analizës teknike. Të gjitha metodat dhe faktorët e tjerë...

Lexo Më Shumë
Gjeni një stil tregtie që ju përshtatet (Pjesa 2)

Në artikullin e mëparshëm, ne përcaktuam stilet e tregtisë, cilat tipare të personalitetit u përshtaten më mirë disa prej tyre dhe përs...

Lexo Më Shumë
Gjeni një stil tregtie që ju përshtatet (Pjesa 1)

Ashtu siç jemi të gjithë unikë, ashtu janë edhe stilet e tregtisë që njerëzit përdorin kur investojnë.Kur zgjidhni një stil tregtie që...

Lexo Më Shumë

Përpara se të largoheni,
rezervoni një takim telefonik me agjentin tonë.

Pyesni për të gjitha paqartësitë tuaja në lidhje me tregtinë dhe merrni përgjigje në kohë reale.

Dërgo mesazh nëpërmjet WhatsApp!