Sales Representative

Govornik makedonskog jezika

Sales Representative
ГЛАВНИ ОДГОВОРНОСТИ

● Прецизно и навремено управување со појдовни повици
● Идентификација на потребите на клиентите, обезбедување соодвенти решенија и давање на алтернативи
● Водење евиденција за сите разговори во базата на податоци во нашиот Call центар
● Исполнување на лични/тимски квалитативни и квантитативни цели

КВАЛИФИКАЦИИ

● Добри комуникациски и преговарачки вештини
● Фокусираност кон клиенти, услуги и резултати; силна желба за успех
● Подготвеност за стекнување нови знаења и вештини
● Познавање на Српски и Англиски јазик

КАКВИ УСЛОВИ НУДИМЕ?

● Конкурентен пакет на плати (фиксна плата и дополнителна шема која содржи неограничени бонуси)
● Обезбедена воведна обука, со можност за континуирано напредување и оспособување
● Интегритет, квалитет, флексибилност и посветеност
● Работа со млад, динамичен тим во пријатна меѓународна канцелариска средина
● Да бидете дел од една успешна компанија која брзо расте и се развива

ВАЖНО: За нерезиденти нудиме обезбедено бесплатно сместување и работна дозвола!

Како да аплицирате?

Доколку сакате да бидете дел од тимот на Limit Prime Securities и се гледате себеси во наведениот профил, испратете го вашето CV на: hr@limitprime.com.

Ispunite formular i prijavite se

Prije nego odete, zakažite
besplatan razgovor sa našim agentom.

Postavite sva pitanja u vezi trejdinga i dobićete odgovore odmah.

Kontaktirajte nas putem WhatsApp-a!