PARTNERËT

Limit Prime është një sponsor krenar klubi i futbollit "Budućnost"

Ne mbështetëm klubin e futbollit më të madh malazez sepse besojmë në talentin e tyre në këtë fushë. Është një nder i madh të jemi pjesë e këtij bashkëpunimi, i cili shpresojmë të jetë afatgjatë dhe i suksesshëm. Mësoni më shumë për klubin e futbollit "Budućnost" dhe arritjet e tyre në faqen e internetit këtu.

Kontributi që japim për komunitetin lokal dhe bashkëpunimi me "FK Budućnost" është krenaria jonë. Ndërsa kompania jonë rritet, rritet edhe dëshira jonë për të ofruar mbështetje lokale. Limit Prime promovon dhe mbështet sportet.Së bashku për fitore të reja dhe një të ardhme më të mirë!
 

Budućnost FK

Përpara se të largoheni,
rezervoni një takim telefonik me agjentin tonë.

Pyesni për të gjitha paqartësitë tuaja në lidhje me tregtinë dhe merrni përgjigje në kohë reale.

Dërgo mesazh nëpërmjet WhatsApp!