BLOG

Perspektivë

22.10.2021

Netflix ka publikuar rezultatet e tremujorit të tretë dhe kompania mund të jetë krenare për arritjet e saj.Me premierët e serive të tij hit "Squid Game" dhe "La Casa De Papel" ("Money Heist") dhe një gamë të gjerë përmbajtjesh të reja, Netflix ka fit...

Lexo Më Shumë
Netflix Q3- Suksesi i "Squid Game"
Bllokimi i Facebook

Rrjetet sociale janë një simbol i epokës moderne që diktojnë tendencat në jetën private dhe të biznesit të njeriut modern. Ato janë gji...

Lexo Më Shumë
Nafta e papërpunuar- Çmimi Kulmor Tre Vjeçar

Çmimet e naftës patën një rënie drastike në fillimin e pandemisë Covid 19. Në Prill të vitit 2020, ata ranë nën zero për herë të parë n...

Lexo Më Shumë
Impakti i Evergrande-s në Kinë

Evergrande u zgjerua në mënyrë agresive për t'u bërë një nga kompanitë më të mëdha të Kinës duke marrë hua më shumë se 300 miliardë...

Lexo Më Shumë
EOS- Fakte të Shpejta

Zakonisht quhet EOS, por nëse përpiqeni të kuptoni se çfarë do të thotë, mund të përbëjë problem pasi themeluesit vendosën të mos japin...

Lexo Më Shumë

Përpara se të largoheni,
rezervoni një takim telefonik me agjentin tonë.

Pyesni për të gjitha paqartësitë tuaja në lidhje me tregtinë dhe merrni përgjigje në kohë reale.

Dërgo mesazh nëpërmjet WhatsApp!