BLOG

Perspektivë

03.01.2022

Ne jetojmë në një botë kontradiktash në të cilën disa vende e kanë pranuar kriptomonedhën si mjet ligjor dhe të tjerët e kanë bërë atë të paligjshme. Kripto u shndërrua nga një eksperiment interesant në një klasë të re aktivesh dhe ari dixhital.Shumë...

Lexo Më Shumë
Kripto për tu ndjekur në 2022
Parashikimi i Arit - 2022

Gjatë ditëve të fundit të vitit 2021, çmimi i arit ishte rreth 1,800 dollarë për ons dhe sipas ekspertëve, metali i verdhë mund të shoh...

Lexo Më Shumë
Aksione për tu ndjekur në 2022

Walt Disney u godit rëndë nga pandemia Covid-19 në vitin 2020 dhe rimëkëmbja e kompanisë ka qenë më e ngadaltë se sa pritej gjatë vitit...

Lexo Më Shumë
Bitcoin City - E ardhmja e të jetuarit dhe investimit

Në të kaluarën, qytetet u zhvilluan kryesisht rastësisht. Ato krijoheshin në vende të përshtatshme ose afër burimeve të nevojshme për j...

Lexo Më Shumë
A është Bitcoin një strehë e sigurt për investitorët?

Në një kohë kur shumica e bankave qendrore në botë po “printojnë para të freskëta” dhe po “pompojnë” ato në sistem për të siguruar liku...

Lexo Më Shumë

Përpara se të largoheni,
rezervoni një takim telefonik me agjentin tonë.

Pyesni për të gjitha paqartësitë tuaja në lidhje me tregtinë dhe merrni përgjigje në kohë reale.

Dërgo mesazh nëpërmjet WhatsApp!