BLOG

Perspektivë

29.03.2021

Në rast se nuk e keni dëgjuar, po zhvillohet një ‘luftë’ tani në Silicon Valley midis Facebook, gjigantit të mediave sociale dhe kompanisë shumëkombëshe të teknologjisë, Apple.Gjithçka filloi vitin e kaluar kur Apple njoftoi se po zhvillonin një veço...

Lexo Më Shumë
Facebook vs Apple
Parashikimi - Nafta bruto 2021

Viti 2020 solli shumë surpriza në tregun botëror të aksioneve. Pandemia, zgjedhjet në SHBA, largimi i Trump, krijimi i vaksinës dhe fil...

Lexo Më Shumë
Ku po drejtohet Bitcoin?

Pas një tregu ariu tre-vjeçar, bitcoin është përsëri në një trend rritës meteorik. Nxitur nga shqetësimet mbi qëndrueshmërinë afatgjatë...

Lexo Më Shumë
Parashikimi i Alibaba 2021

Alibaba e Kinës është një kompani teknologjike shumëkombëshe e specializuar në tregtinë elektronike, shitjen me pakicë, internetin dhe...

Lexo Më Shumë

Përpara se të largoheni,
rezervoni një takim telefonik me agjentin tonë.

Pyesni për të gjitha paqartësitë tuaja në lidhje me tregtinë dhe merrni përgjigje në kohë reale.

Dërgo mesazh nëpërmjet WhatsApp!