Bashkëpuno me Limit Prime si një Introducing Broker

bullet

Merrni komisionin tuaj bazuar në aktivitetin tregtar të Klientit tuaj.

bullet

Trajnohuni dhe merrni një gamë të gjerë të materialit mbi tregtinë të siguruar nga ne.

bullet

Bëhuni pjesë e ekipit të një kompanie ndërkombëtare të rregulluar investimesh, ku klientët vijnë të parët.

affiliate

Bëhu IB për Limit Prime

Regjistrohu Tani
5 24 support
Mbështetje 24/7
5 24 support
Analist personal
5 24 support
Numer i madh zbritjesh 
5 24 support
Interfejs i thjeshtë i gjurmimit

Ja se si funksionon

#1 Promovoni

Merrni parasysh mundësitë dhe sugjerimet që Limit Prime Securities ju ofron, dhe thjesht prezantoni kompaninë tek njerëzit përreth jush.

#2 Prezantoni

Prezantoni klientë të rinj në Limitin Prime Securities përmes një lidhjeje të thjeshtë referimi të krijuar për ju.

#3 Realizoni Komisione

Sa herë që klienti bën tregti me Limitin Prime Securities ju do të merrni komisionin tuaj.

Tingëllon e thjeshtë? Atëhere mos humbisni më shumë kohë. Vendosni të dhënat tuaja më poshtë dhe ne do t'ju kontaktojmë së shpejti. 

IB Form


Before you go, book a
free call with our agent

Ask all of your trading questions and get answers right away.