BLOG

Perspektivë

14.06.2022

Bitcoin po bie, sërish! Çfarë e shkaktoi rrëzimin e Bitcoin?Tregu i kriptomonedhave është shumë i luhatshëm dhe këtë herë ra në pikën më të ulët për këtë vit. Shkoi nga 1 trilion në 977 miliardë dollarë në një hark kohor shumëtë shkurtër. Me një rëni...

Lexo Më Shumë
Bitcoin ra nën 21,000 dollarë: Çfarë e shkaktoi këtë event?
Impakti i legalizimit të Kriptove në Ukrainë

Ukraina ka miratuar një ligj që krijon një kornizë ligjore për industrinë e kriptomonedhave të vendit.Presidenti ukrainas Volodymyr Zel...

Lexo Më Shumë
Markat e mëdha që largohen nga Rusia - Efekti në tregun e aksioneve

Kompanitë nga e gjithë bota po tërhiqen nga Rusia pas sulmit të vendit ndaj Ukrainës.Apple dhe Ford ishin ndër të parët që pezulluan bi...

Lexo Më Shumë
Alibaba VS Amazon

Meqenëse raportet tremujore të Amazon treguan një sukses të lartë të treguesve të biznesit, dikush mund të pyesë veten se çfarë bëhet n...

Lexo Më Shumë
Aksionet më të mira të 2021

Kur bëhet fjalë për aksionet, viti 2021 ishte një vit me një performancë të shkëlqyer.  Ndër të gjitha kompanitë, ato të bioteknologjis...

Lexo Më Shumë

Përpara se të largoheni,
rezervoni një takim telefonik me agjentin tonë.

Pyesni për të gjitha paqartësitë tuaja në lidhje me tregtinë dhe merrni përgjigje në kohë reale.

Dërgo mesazh nëpërmjet WhatsApp!